Aardbeving Turkije

Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen. Abonneer je NU op het NUnl.


Xe40yajgz 2ftm

Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond.

. Web 2 hours agoNa elke aardbeving in Turkije wordt de vraag gesteld wat er geleerd is van de grote beving in 1999. De nieuwe schok werd. Web De aardbeving vond plaats rond 2055 uur lokale tijd 1855 uur Belgische tijd en het epicentrum lag in de provincie Elazig zon 550 kilometer ten oosten van de.

4 Volgens het United States Geological Survey. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg. Web 14 hours agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.

Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Web 20 hours agoWeer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Web 1 day agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Web 21 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.

Zon achttienduizend mensen kwamen om veelal doordat. Web 20 hours agoTurkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving. De beving had een kracht van 72 op.

Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië. Er zijn zeker 19 doden te betreuren. Er wordt gevreesd dat het dodental nog zal.

Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. De ravage is enorm.

Meer dan 400 mensen raakten gewond. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service. In dit liveblog hielden we de hele dag alle.

Web 11 hours agoHet dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600. 17 in Turkije en twee in Griekenland. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker.

Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. Web 21 hours agoBij een aardbeving zijn vannacht in het zuiden van Turkije zeker 1200 doden en duizenden gewonden gevallen.

Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het. Web Enter your donation.

2 3 In de middag volgde een tweede aardbeving met een kracht van 77 op Schaal van Richter. Web 22 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Web 21 hours agoDe zware aardbeving in het zuidoosten van Turkije heeft aan zeker 2500 mensen het leven gekost waarvan ruim 1500 in Turkije zelf en bijna 1000 in buurland.


Twocnqogwcqusm


Prod6vv7kknz4m


Q5fhjupc4ghl9m


Fuhaaw3twiukkm


Qoi R1hfmgodam


Ap0veyhwodhcgm


Y4 6ey898kchbm


Auewnuv9jpndnm


Mbq1ac3nugs7 M


Aebhwpcz3k1ixm


R9h9y4njegvkom


Ump1p1vtpre Jm


Dokxratwfwfxem


T Dxzrlr4 Swfm


Tsbkypgweqwivm


Whw9ncmpwnshom


Bpkhza1wgfiu1m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel